FC Eindhoven in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap

7 maart 2021 om 22:09 • Aangepast 8 maart 2021 om 16:06
FC Eindhoven heeft in de wedstrijd tegen het hooggeplaatste De Graafschap niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Eindhovenaren hadden lange tijd zicht op een gelijkspel, maar in blessuretijd scoorde de ploeg uit Doetinchem, 0-1.
Profielfoto van Corné Verschuren

Door dit resultaat staat FC Eindhoven nog steeds in de onderste helft van de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander De Graafschap blijft in de race voor rechtstreekse promotie naar de eredivisie.

Invaller Melvin Platje was de gevierde man bij De Graafschap. De van Bali United gehuurde aanvaller kwam in de slotfase in de ploeg en maakte op aangeven van Daryl van Mieghem de enige treffer.