Vrouwen staan doodsangsten uit bij gewelddadige overval: daders op beeld

15 maart om 18:05 • Aangepast 23 maart om 14:41
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Beeld: Bureau Brabant.
1/2 Twee jonge vrouwen staan in de nacht van 23 op 24 december doodsangsten uit als twee gewapende overvallers hun appartement aan de Wolmaranstraat in Tilburg binnendringen.
Twee jonge vrouwen staan in de nacht van 23 op 24 december doodsangsten uit als twee gewapende overvallers hun appartement aan de Wolmaransstraat in Tilburg binnendringen. Eén van de vrouwen krijgt een pistool op haar hoofd gezet. De ander wordt bedreigd met een mes. Ook worden beide slachtoffers door de overvallers geschopt en geslagen. In opsporingsprogramma Bureau Brabant werden maandagavond beelden van de twee daders getoond.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De daders werden namelijk op beeld vastgelegd toen ze het appartementencomplex die nacht rond drie uur binnenkwamen. Ze zijn een paar minuten in het appartement van de slachtoffers en dan gaan ze er als een speer vandoor. Ook vluchtend zijn de twee op camera vastgelegd.

De vrouwen blijven na de overval gewond en in shock achter in hun appartement. Ze gillen zo hard dat andere bewoners in het appartementencomplex wakker worden en de twee te hulp schieten. Wanneer de politie in de Wolmaranstraat is, gaat ze in de omgeving nog op zoek naar de daders. Maar zij zijn niet meer te bekennen.

Mogelijk ook vluchtauto op beeld
De overvallers hebben geld en telefoons buitgemaakt. In de buurt van de Wolmaransstraat zijn de daders ook nog op camera vastgelegd. De vluchtauto van de twee is mogelijk gezien in de Oerlesestraat.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...