Man drogeerde en verkrachtte vrouwen in zijn huis, 6 jaar celstraf

19 maart 2021 om 13:48 • Aangepast 20 maart 2021 om 13:48
nl
Een man uit Heeswijk-Dinther moet zes jaar de cel in omdat hij samen met zijn partner drie vrouwen heeft gedrogeerd en seksueel heeft misbruikt. Waarschijnlijk wilden de man en vrouw nog veel meer slachtoffers maken. De partner van de man moet later voor de rechter komen.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Het koppel lokte de drie vrouwen, van wie er twee volgens de politie ‘kwetsbaar’ zijn, met de vraag om een kopje koffie te komen drinken. Vervolgens werden de vrouwen onwel en werden ze seksueel misbruikt. Twee van hen werden gedrogeerd en verkracht. Van de derde vrouw werden de borsten betast. De verdachten deden slaapmiddel in hun drankje. De vrouwen weten daarom niet veel meer van het misbruik.

Grote schaal
Tussen juni 2019 en juni 2020, toen het tweetal werd opgepakt, heeft het tweetal zo’n tachtig vrouwen benaderd met de vraag om op de koffie te komen. Het lijkt erop dat de verdachten dit soort feiten op nog grotere schaal wilden plegen. Dit blijkt ook uit het gegeven dat hij via zijn telefoon ongeveer 80 vrouwen uitnodigde.

Vrouw moet nog voor de rechter komen
De vrouwelijke verdachte is kwetsbaar en zou sterk beïnvloed zijn door de man. Ze legde een belastende verklaring en moet later nog voor de rechter komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.