Deze vier relschoppers krijgen laatste kans om zich te melden

19 maart om 15:52 • Aangepast 22 maart om 09:37
De vier zijn nu nog onherkenbaar (foto: Politie).
De vier zijn nu nog onherkenbaar (foto: Politie).
De politie deelt nieuwe, onherkenbare foto's van vier relschoppers die meededen aan de rellen in Eindhoven op 24 januari. Zij krijgen een laatste waarschuwing. Als ze zich niet melden, worden ze herkenbaar getoond in opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De vier mannen krijgen bijna een week de tijd zich te melden. Als ze zich niet voor donderdag 25 maart melden, komen ze in de uitzending van Bureau Brabant van maandag 29 maart.

"Uiteraard kan het zo zijn dat u een verdachte tóch herkent, ondanks dat hun gezichten onherkenbaar zijn gemaakt. Ook dan is uw tip uiteraard welkom", aldus de politie.

Relschoppers
De politie deelde de afgelopen weken al veel foto's van verschillende relschoppers. In Bureau Brabant werd in extra uitzendingen aandacht besteed aan de heftige daden van de vandalen.

Ze gooiden met stenen naar politie, vernielden winkels, auto's en andere spullen op straat. Van de 38 mensen die begin maart herkenbaar en onherkenbaar op tv en internet werden getoond, is een deel al gepakt. Verschillende relschoppers zijn al veroordeeld. Alle verdachten staan op deze pagina.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...