Vier relschoppers hebben zich niet gemeld en komen dus herkenbaar op tv

26 maart om 13:50 • Aangepast 2 april om 15:05
Deze vier relschoppers zijn maandag herkenbaar te zien (foto: Politie).
Deze vier relschoppers zijn maandag herkenbaar te zien (foto: Politie).
Vier Eindhovense relschoppers die tot donderdag de tijd hadden gekregen om zich bij de politie te melden, hebben dat niet gedaan. Daarom worden ze maandag herkenbaar getoond in opsporingsprogramma Bureau Brabant op Omroep Brabant. Dat laat de politie weten.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De politie deelde een week geleden onherkenbaar gemaakte foto's van vier mannen die meededen aan de avondklokrellen in Eindhoven op 24 januari. Ze kregen bijna een week de tijd om zich te melden, maar hebben dat niet gedaan. Komende maandag zullen ze dus herkenbaar te zien zijn. De uitzending is vanaf 18.15 uur te zien bij Omroep Brabant.

Relschoppers
De politie deelde de afgelopen weken al veel beelden van verschillende relschoppers. In extra uitzendingen van Bureau Brabant werd aandacht besteed aan de heftige rellen.

Ze gooiden met stenen naar de politie en vernielden winkels, auto's en andere spullen op straat. Van de 38 mensen die begin maart herkenbaar en onherkenbaar op tv en internet werden getoond, is een deel al gepakt. Verschillende relschoppers zijn al veroordeeld. Alle verdachten staan op deze pagina.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...