Walter Vermeer overleden, bekend als trouwambtenaar Married At First Sight

donderdag om 16:10 • Aangepast vrijdag om 16:07
Vermeer laat zijn vrouw, zoon en dochter achter (foto: Marcel van Dorst).
Vermeer laat zijn vrouw, zoon en dochter achter (foto: Marcel van Dorst).
Tilburger Walter Vermeer (49) is overleden. Hij kreeg bij het grote publiek bekendheid als trouwambtenaar in het RTL-programma Married At First Sight. Een woordvoerder van RTL bevestigt Vermeers overlijden.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

In Married At First Sight sloot de Tilburger voor een miljoenenpubliek meerdere huwelijken. Naast trouwambtenaar was Vermeer presentator, spreker, dagvoorzitter en schrijver. Hij schreef het kinderboek ‘De jongen met het baardje’. Daarnaast trad hij in het verleden op als zanger, onder meer tijdens 3 Uurkes Vurraf. Begin dit jaar had hij een kleine rol in de TV Kantine en werd hij gepersifleerd door Erik de Vogel.

Op Facebook delen de broers van Walter een bericht naar aanleiding van zijn overlijden: "Met pijn in ons hart delen wij jullie mede dat onze broer, man van Chantal Vermeer, vader van Dorus en Lola, vriend, zoon van Janneke, collega Walter is overleden. Wij wensen iedereen veel sterkte en wij hopen dat jullie zijn lach, gekke, mooie, energieke en inspirerende verhalen en momenten herinneren en delen. Walter, we houden van je voor altijd! "

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...