HEMA trekt in nieuwbouwvleugel van gemeentehuis Son en Breugel

15 april 2021 om 16:55 • Aangepast 16 april 2021 om 10:19
nl
Na meer dan veertien jaar aan de Heistraat opent de HEMA op 1 juni haar deuren in de nieuwbouwvleugel van het gemeentehuis aan de Airbornestraat in Son.
Profielfoto van Jade Smith
Geschreven door
Jade Smith

De verhuizing naar een nieuwe pand was een ingewikkeld proces, omdat er verschillende partijen hierbij waren betrokken. Er ontstond vertraging doordat de Aldi niet het complete pand, maar een gedeelte van de HEMA aan de Heistraat wilde overnemen. Het andere deel staat nog te huur.

De handtekeningen voor het huurcontract, geldig voor twintig jaar, werden woensdagmiddag gezet door burgemeester Hans Gaillard en directeur Floris Sanders, van Sanders Retail Groep, zegt De Mooi Son en Breugel krant.

Overname bedrijf
Anderhalf jaar geleden heeft Floris Sanders samen met zijn zus Frédérique het bedrijf overgenomen van hun vader. Floris heeft zelf veertien jaar geleden de HEMA in Son en Breugel mee opgezet. De Sanders Retail Groep is met tien HEMA-warenhuizen in Noord-Limburg en Brabant de grootste franchiseondernemer van HEMA.

Openen in coronatijd
Floris vindt een verhuizing naar een nieuwe locatie in coronatijd extra spannend. “Ik hoop dat de opening op 1 juni uitbundig gevierd kan worden, maar dat hangt af van de geldende maatregelen”, zegt hij.

De verhuizing is meteen aanleiding om het nieuwe HEMA-concept te introduceren in Son en Breugel. “De uitstraling zal industrieel, sfeervol en lichter zijn, met ook veel wit”, zegt Peter Plaisier, die verantwoordelijk is voor de HEMA-franchisevestigingen bij de Sanders Retail Groep.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!