Frans Bauer vergeeft Beau pijnlijke vergissing: 'Fouten zijn menselijk'

17 april om 17:25 • Aangepast 22 april om 17:57
Frans Bauer in Brabants Bont.
Frans Bauer in Brabants Bont.
Frans Bauer laat weten dat hij Beau van Erven Dorens de pijnlijke fout die hij vrijdagavond maakte vergeeft. De zanger was samen met zijn vrouw Mariska te gast bij talkshow Beau, om te praten over hun nieuwe reisprogramma. Maar de presentator stelde eerst tot twee keer toe een pijnlijke vraag over de vader van Frans, niet wetende dat die overleden is.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door
Ista van Galen

Voordat Beau het met Frans en Mariska over hun nieuwe reisprogramma 'Bestemming Onbekend' zou hebben, sneed hij eerst een ander onderwerp aan: vaccinaties. De presentator vroeg aan Frans of hij blij was dat hij weer kon knuffelen met zijn vader. Bauer probeerde daar nog overheen te praten, maar Beau ging door: "Maar toch, heeft hij al prikken gehad. Je vader?"

"Ik kan het nu niet terugdraaien."

De vader van Frans overleed in januari 2015 aan een hartstilstand. Na een korte stilte zei Frans dus tegen Beau: "Mijn vader is overleden. Ik probeerde er al overheen te praten." De presentator was zichtbaar geschrokken en zei direct: "Oh wat erg. Wat een stomme vraag van mij." Hij bood tot twee maal toe zijn excuses aan. "Het spijt me zo. Het is gebeurd, ik kan het nu niet terugdraaien. Het spijt me", aldus Beau.

Frans leek het hem niet kwalijk te nemen. Hij reageerde door te zeggen dat hij inmiddels wel weer met zijn moeder knuffelt. "Kan gebeuren. Dat maakt toch niet uit", aldus Frans.

"Kan iedereen overkomen."

Veel kijkers noemden de flater van Beau een 'domme' en 'pijnlijke' fout. Frans liet zaterdag daarom op al zijn social-mediakanalen nog eens weten dat hij het de presentator niet kwalijk nam. "Een onbedoelde fout maken is menselijk, kan iedereen overkomen. Beau is een schat en heeft een speciale plek in mijn hart. Knuffel voor Beau", schrijft Frans.

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...