Jong PSV en TOP Oss houden elkaar in evenwicht met doelpuntloos gelijkspel

3 mei 2021 om 22:32 • Aangepast 4 mei 2021 om 22:01
Het duel tussen Jong PSV en TOP Oss is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. De Ossenaren speelden de laatste tien minuten met een man minder na een rode kaart voor keeper Bo Geens, maar de thuisploeg kon niet profiteren van dat kortdurende overtal.
Profielfoto van Joris van Duin
Joris van Duin

De goalie verspeelde de bal in de tachtigste minuut en haalde gelijk de speler neer, die met het leer probeerde weg te dribbelen. Voor die actie kreeg Geens direct rood, maar voorkwam daardoor ook een vrijwel zekere 1-0 achterstand.

Beide ploegen schieten niet zoveel op met de brilstand: TOP Oss staat elfde, Jong PSV drie plaatsen lager op de veertiende stek.