Video

Automobilist beroofd en geslagen door groep tieners

7 mei 2021 om 14:00 • Aangepast 8 mei 2021 om 14:00
nl
De politie heeft donderdagmiddag na een zoektocht met politiehonden drie jonge verdachten opgepakt voor een straatroof in Rijen. Een automobilist werd aan de rand van een bosgebied geslagen en beroofd door twee jongens en twee meisjes Drie van hen zijn 14 jaar en werden kort na de overval opgepakt. Een 15-jarige verdachte meldde zich later die avond zelf bij de politie.
Profielfoto van Freek van der VenneProfielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Freek van der Venne & Madhavi Raaijmakers

Het slachtoffer vertelde aan de politie dat hij om half vijf 's middags met zijn auto via de Statenlaan het bospad op reed om een vriendin op te halen. Op dat bospad zag hij al twee meisjes staan. Niet veel later openden twee vreemde jongens de portiers van de wagen en gaven het slachtoffer een paar klappen. Met een aantal 'kostbaarheden' waaronder een telefoon op zak, sloegen de jongens op de vlucht.

Aanhouding
Rond half zes heeft de politie op het station Breda een 14-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. De twee meisjes worden om half acht door agenten aangehouden in de Hoofdstraat in Rijen. De meisjes komen uit Dorst en Rijen.

Pas na middernacht meldt zich de laatste verdachte. Ook hij komt uit Rijen. Net als zijn medeverdachten is hij overgebracht naar het cellencomplex. Daar zitten ze alle vier vast en worden door de politie gehoord.

Met politiehonden werd naar de daders gezocht (foto: SQ Vision).
Met politiehonden werd naar de daders gezocht (foto: SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!