Video

Ferry-film in première op de camping: deze fans waren erbij

11 mei 2021 om 22:41 • Aangepast 12 mei 2021 om 12:19
nl
Lars Nederlof uit Oosterhout en Dennis Ruijten uit Roosendaal zijn fans van Ferry Bouman, de Brabantse 'godfather' gespeeld door Frank Lammers. Ferry krijgt na de Netflix-serie Undercover nu ook een eigen film. Lars en Dennis mochten de film als eersten zien.
Profielfoto van Ilse SchoenmakersProfielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Ilse Schoenmakers & Madhavi Raaijmakers

De twee wonnen hun ticket voor de voorpremière via een wedstrijd bij Omroep Brabant. Dennis had zich opgegeven via sociale media en Lars was de beste Ferry Bouman-imitator bij het radioprogramma WAKKER!

Allebei waren ze dinsdag samen met hun partner welkom op Camping Zonnedauw in Asten. Voor de gelegenheid werd een stukje van de camping uit het eerste seizoen van de serie nagebouwd. Geheel coronaproof en in thema. "Er is echt aan alles gedacht'', zegt Dennis. "De badjassen hangen klaar, er staat een fles Schrobbelèr koud en de koelkast is gevuld."

Ook staan er in de stacaravans foto's van de familie Bouman. "Lars heeft Daniëlle naast zijn bed staan en ik Ferry", zegt de vriendin van Lars.

''Ik weet nog wel een leuke naam voor de baby als het een jongetje wordt''

De stellen trappen af met een barbecue en krijgen daarna de kans hun grote helden te ontmoeten: Ferry en zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap). Die arriveerden in Undercover-stijl: in joggingpak, net als Lars en zijn vriendin. En dat verdient de goedkeuring van Lammers.

Vol trots vertelt Lars dat zijn vriendin zwanger is en ook daar heeft de acteur wel iets op te zeggen. "Ik weet nog wel een leuke naam als het een jongetje wordt!" Andere enthousiaste fans zullen nog een paar dagen geduld moeten hebben. Vrijdag komt de film uit op Netflix.

Winnaar Lars bij zijn stacaravan (foto: Omroep Brabant).
Winnaar Lars bij zijn stacaravan (foto: Omroep Brabant).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.