Smakelijk eten? Jumbo komt met Pizza Worstenbroodje

18 mei 2021 om 19:44 • Aangepast 19 mei 2021 om 09:22
nl
Hou je niet zo van avontuurlijke pizza’s? Dan kun je het vriesvak van Jumbo de komende tijd maar beter mijden. De supermarkt heeft een variant bedacht waar de pizza Hawaï met ananas bij verbleekt: een pizza met daarop mini-worstenbroodjes.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

De bijzondere combi van pizza met ons bourgondische worstenbroodje is een cadeau aan klanten, omdat de van oorsprong Veghelse supermarkt honderd jaar bestaat. "Een verrassende en heerlijke combinatie", zegt woordvoerder Michiel de Ruijter. "Want wat is lekkerder dan een verse pizza of een echt Brabants worstenbroodje mét spek en ketchup? De combinatie van die twee."

De pizza is al belegd met worstenbroodjes, de curry moet je er zelf nog overheen smeren (foto: Jumbo).
De pizza is al belegd met worstenbroodjes, de curry moet je er zelf nog overheen smeren (foto: Jumbo).

'Verzin eens iets anders'
Bakker Lars van Dongen, de beste Brabantse worstenbroodjesbakker, is minder enthousiast. "Ik vind er eigenlijk niets bijzonders aan. Verzin eens iets anders en kom eens met iets echt origineels", lacht hij. "Een worstenbroodje is een worstenbroodje. Je moet er geen pizza van gaan maken, want dan is de pizza én het worstenbroodje verpest."

De pizza met ons Brabantse worstenbroodje is ook buiten de provinciegrenzen te koop. Hij kost vijf euro en ligt vanaf nu tot en met de komende sportzomer in de schappen.

Recensie
De presentatoren van het Omroep Brabant-programma Wakker! probeerden de Pizza Worstenbroodje uit. In deze video zie je wat zij ervan vinden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!