Brandende man rent door wijk in Eindhoven en overlijdt in het ziekenhuis

29 mei 2021 om 09:38 • Aangepast 31 mei 2021 om 10:38
nl
Een man is in het ziekenhuis overleden nadat hij vrijdagavond rond tien uur brandend door een woonwijk in Eindhoven rende. "Hij kwam uit een park en ging uiteindelijk een huis aan de Van Thienenlaan binnen", laten buurtbewoners weten. Korte tijd later kwam hij weer naar buiten en daar zakte hij in elkaar. Een wijkagent bevestigt dat de man in het ziekenhuis is overleden. Volgens de agent had de man zichzelf in brand gestoken.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Mensen die de man zagen, hebben zich over hem ontfermd en de hulpdiensten gewaarschuwd. Vanwege de ernst van de situatie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Getuigen werd slachtofferhulp aangeboden.

'Tachtig tot negentig procent verbrand'
De man zou voor tachtig tot negentig procent verbrand zijn. Vanwege het onderzoek zetten agenten vrijdagavond het park en de straat af. De politie meldde later dat er geen misdrijf in het spel was.

De politie zette de omgeving van de Van Thienenlaan in Eindhoven af om onderzoek te doen (foto: Sem van Rijssel/SQ Vision).
De politie zette de omgeving van de Van Thienenlaan in Eindhoven af om onderzoek te doen (foto: Sem van Rijssel/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!