Drie NAC-relschoppers melden zich nadat politie foto's vrijgeeft - Omroep Brabant

Drie NAC-relschoppers melden zich nadat politie foto's vrijgeeft

11 juni om 11:56 • Aangepast 12 juni om 11:41
Ongeregeldheden na de wedstrijd NAC-NEC
Ongeregeldheden na de wedstrijd NAC-NEC
Drie mannen die betrokken waren bij de rellen in Breda hebben zich gemeld bij de politie nadat die donderdag zes nieuwe foto's had vrijgegeven. Eerder hadden zich al vijf andere verdachten gemeld vanwege de ongeregeldheden bij het NAC-stadion op zondag 23 mei.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

De rellen ontstonden toen NAC Breda verloor van NEC en zo promotie naar de eredivisie misliep. Agenten werden bekogeld met vuurwerk, stenen en glas. 22 agenten deden aangifte. Bovendien hebben de gemeente Breda, NAC en andere gedupeerden hun schade gemeld.

Met de drie verdachten die zich vrijdag hebben gemeld is een afspraak gemaakt om op een later moment hun verklaring op te maken, aldus de politie. Dan wordt ook duidelijk hoe oud ze zijn en welke woonplaats ze hebben.

Geblurde foto's
Afgelopen vrijdag zette de politie al zeven foto's online van relschoppers. Donderdag volgde nog zes foto's van raddraaiers.

De mensen op de foto's zijn in eerste instantie onherkenbaar gemaakt. Mochten de relschoppers zich niet melden, dan kunnen ze alsnog herkenbaar in beeld worden gebracht.

Op de site van de politie zijn geblurde foto's te vinden van de zes relschoppers die nog worden gezocht.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...