Carnaval 2022: zo ziet het nieuwe stadsembleem eruit - Omroep Brabant

Carnaval 2022: zo ziet het nieuwe stadsembleem eruit

18 juni om 17:21 • Aangepast 21 juni om 11:07
Feestje vieren in de regen (foto: Karin Kamp)
Feestje vieren in de regen (foto: Karin Kamp)
De Carnavalsstichting Tilburg heeft het nieuwe stadsembleem voor carnaval 2022 gepresenteerd. Ze kijkt uit naar het komende carnavalsjaar met het motto “Ik zie oe wir war?!”
Profielfoto van Julia Meijer
Geschreven door
Julia Meijer

Het was door de coronalockdown een moeilijk jaar voor de Carnavalsstichting Tilburg. Maar er is gelukkig hebben de Kruikenzeikers iets om naar uit te kijken. “We hopen dat we op Elf-Elf weer massaal naar de bekendmaking van de nieuwe prins kunnen kijken en dat carnaval 2022 één groot feest wordt”, vertelt Patrick Dewez, voorzitter van de carnavalsstichting.

De bedenkers van het nieuwe embleem, vier vrienden van C.V. Raddraoiers, zien het helemaal zitten: "Na een jaar zonder feesten en gezelligheid, zijn we helemaal opgeladen en klaar om weer connectie met elkaar te maken. Samen pluggen we carnaval 2022 opnieuw in! Ik zie oe wir war?!”

Bron: Carnavalsstichting Tilburg
Bron: Carnavalsstichting Tilburg

Nieuw bestuurslid
Ook zal er dit jaar een nieuw bestuurslid bij komen. Toine Bastings is geen vreemde binnen de carnavalswereld. Hij is al geruime tijd collegelid namens de commissie Fondsenwerving en speelde jarenlang in carnavalsorkest Virus.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...