Man gewond bij steekpartij in Tilburg, vrouw aangehouden - Omroep Brabant

Man gewond bij steekpartij in Tilburg, vrouw aangehouden

19 juni 2021 om 06:08 • Aangepast 20 juni 2021 om 06:02
nl
Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij aan de Van Breestraat in Tilburg. Die vond rond middernacht plaats. Het slachtoffer is meerdere keren geraakt.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"Vanwege de steekpartij kwamen vijf politieauto's en een ambulance met spoed naar de Van Breestraat", vertelt een ooggetuige.

Ruzie
Op het moment dat die aankwamen, liep de gewonde man naar hen toe. Hij vertelde dat hij in een van de huizen daar ruzie had gekregen met een vrouw en dat zij hem daarop meerdere keren had gestoken met een mes.

De 26-jarige vrouw bevond zich op dat moment in huis en wilde in eerste instantie niet naar buiten komen. Uiteindelijk lukte het de agenten haar uit het huis te praten. Vervolgens is ze aangehouden.

Mes in de tuin
In de tuin van het huis vonden agenten het mes waarmee ze de man gestoken zou hebben.

De man is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn wonden en daarna meegenomen voor onderzoek. De vrouw zegt ook aangifte te willen doen van mishandeling. De recherche doet zaterdag verder onderzoek.

Vanwege de steekpartij kwamen meerdere hulpdiensten naar de Van Breestraat in Tilburg (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Vanwege de steekpartij kwamen meerdere hulpdiensten naar de Van Breestraat in Tilburg (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.