Man (60) flink toegetakeld nadat hij een aantal verdachte jongeren filmde - Omroep Brabant

Man (60) flink toegetakeld nadat hij een aantal verdachte jongeren filmde

28 juni 2021 om 18:15 • Aangepast 29 juni 2021 om 09:00
nl
Een man die een groep verdachte jongeren filmde in Veldhoven, is daarna besprongen en in elkaar geslagen. Hij hield er onder andere een gebroken voortand en een ingescheurd oor aan over. Terwijl hij juist het goede wilde doen.
Profielfoto van Fieke Nobel
Geschreven door
Fieke Nobel

In februari en maart werd er een aantal keer ingebroken in zijn wijk. Toen hij een groep van zes jongeren zag lopen met capuchons over hun hoofd, pakte hij zijn telefoon. Vanuit zijn auto begon hij te filmen. Die beelden zijn te zien in Bureau Brabant.

Toen een van de jongeren hem zag, vroeg die: "Ben je aan het filmen?" Waarna de groep op de man af kwam. De man werd flink toegetakeld. Hij heeft sindsdien constant pijn aan zijn linkerhand, rug en hoofd. Zijn oor bloedde en is ingescheurd. Daarnaast brak zijn voortand af en scheurde zijn lip. Zijn linkerhand kan hij nauwelijks bewegen.

Beelden
Doordat hij is gaan filmen, staan twee van zijn belagers duidelijk op beeld. Een man heeft geen capuchon op en is goed te zien. Het gezicht van een ander blijft verborgen, maar hij heeft een zwarte capuchontrui aan met een opvallende groene tekst. In combinatie met het postuur van deze man hoopt de politie dat iemand hem toch herkent.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.