Wegpiraat maakt het bont in Breda

4 juli 2021 om 12:54 • Aangepast 9 juli 2021 om 12:19
nl
Een automobilist van 20 jaar maakte het zaterdagavond in Breda wel erg bont. Zo reed de man uit Breda veel te hard, negeerde hij een rood stoplicht en reed hij op de Emmastraat tegen de verplichte rijrichting in. Reden voor de politie om de automobilist aan te houden voor agressief en onveilig rijgedrag.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Agenten zagen de man zaterdagavond rond zeven uur met zeer hoge snelheid door de stad rijden. Toen hij ook door rood reed, gingen ze achter hem aan. Op de Academiesingel, waar een maximumsnelheid van vijftig kilometer per uur geldt, moest de politie ruim honderd kilometer per uur rijden om de man te bij te kunnen houden.

De automobilist sloeg de Emmastraat in en reed daar tegen de verplichte rijrichting in. Via het Stationsplein ging het vervolgens naar de Willemstraat, waar de bestuurder uiteindelijk reageerde op het stopteken van de politie.

Rijbewijs kwijt
De man kon zijn rijbewijs inleveren. Ook werd hij meegenomen naar bet bureau. Nadat hij daar een verklaring had afgelegd kon hij met een proces-verbaal op zak weer naar huis.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.