Video

Ga jij mee op muzikale wereldreis?

20 juli 2021 om 13:09
nl
We kennen allemaal liedjes die je een vakantiegevoel geven. Soms komt dat door een herinnering aan een vakantieliefje of bijvoorbeeld doordat ze op het cassettebandje stonden op de lange reis naar het vakantieadres. Ronny Balk presenteert het programma Afslag Zuid op Omroep Brabant radio en ook hij kent dat gevoel.
Profielfoto van Mylêne Nieuwenstein
Geschreven door
Mylêne Nieuwenstein

“Als ik Michel Fugain hoor met ‘Une belle histoire’ dan waan ik me al helemaal in Frankrijk", vertelt hij. Heerlijk niks doen en leven als God in Frankrijk!”

De presentatoren van Omroep Brabant radio nemen je tot en met 23 juli mee op een muzikale wereldreis en draaien de nummers die je dat echte vakantiegevoel bezorgen. Tijdens de Vakantieweek komt in ieder programma een vakantieland of plek aan bod. Omroep Brabant draait dé hits uit dat land en natuurlijk de grote klassiekers die je lekker meezingt.

Maar ook de luisteraars kunnen hun grappige en bizarre vakantieverhalen kwijt. De leukste verhalen kunnen zij op de radio vertellen en daarmee kunnen ze zomerse prijzen winnen.

Vier de start van jouw zomervakantie, samen met de Omroep Brabant radiopresentatoren. Omroep Brabant radio is online te beluisteren, maar ook via de kabel en de ether.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.