100 kilo cocaïne gevonden in huis na ongeluk in Hilvarenbeek - Omroep Brabant
Video

100 kilo cocaïne gevonden in huis na ongeluk in Hilvarenbeek

19 juli 2021 om 17:28 • Aangepast 20 juli 2021 om 17:16
nl
Wachten op privacy instellingen...
De politie vond zondagavond in een huis in Hilvarenbeek zo'n honderd kilo cocaïne, goed voor een waarde van ongeveer 2,5 miljoen euro. Agenten onderzochten het huis van een man naar aanleiding van een ongeluk dat hij vlak daarvoor had op Den Oliepint.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

De 46-jarige man had zondagavond rond half negen een aanrijding met een man en een vrouw die op scooter reden. De scooterrijders reden vanaf de Tilburgseweg naar Den Oliepint toen ze werden aangereden. "Hij maakte snel een bocht naar rechts en stopte niet. Maar wij hadden voorrang. Hij had waarschijnlijk niet goed gekeken", vertelt een van de slachtoffers. Ze zitten allebei thuis met wat kneuzingen en hechtingen.

Toen de politie kwam, bleek dat de man zich niet kon legitimeren en dat hij in een huurauto reed waarvan hij geen papieren had. Volgens de politie leidde onderzoek naar zijn identiteitsbewijs haar naar het huis van de man aan de Slibbroek.

Vuurwapen en drugs
Agenten onderzochten zijn huis en schuur en vonden een vuurwapen en een grote hoeveelheid drugs. De recherche gaat er vanuit dat het cocaïne is, naar schatting zo'n honderd kilo. Er moeten nog wat testen worden gedaan en de politie doet verder onderzoek.

Bij dit artikel is eerder een afbeelding geplaatst waarop een bedrijf te zien was dat niks met deze zaak te maken heeft. Om die reden heeft Omroep Brabant die afbeelding weggehaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.