Man rijdt twee keer in op auto met daarin vrouw en kind

19 juli 2021 om 17:58 • Aangepast 20 juli 2021 om 17:37
nl
Bij een ruzie is een man met zijn auto ingereden op een andere auto met daarin een vrouw en kind. Dat gebeurde op de Spoorlaan in Tilburg. De bestuurder wordt verdacht van poging tot doodslag.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

Volgens het Brabants Dagblad ging het maandagmiddag mis rond kwart over vier. Een man zou hebben ingestuurd op een grijze Renault. Dat gebeurde op het kruispunt van de Spoorlaan met de Noordhoekring. In de Renault zaten een vrouw en een kind. De vrouw rende van schrik de wagen uit, waarna de dader nog een keer op haar in probeerde te rijden. Daardoor kwam ze klem te zitten.

Dwongen te stoppen
Volgens de krant zagen veel mensen de aanrijdingen gebeuren. Omstanders op straat, maar ook mensen vanaf het balkon van hun flat. Meerdere omstanders dwongen de automobilist te stoppen door op de ramen van de auto te slaan en aan zijn ruitenwissers te trekken.

Volgens de politie hoefde het slachtoffer niet naar het ziekenhuis. Ze is lichtgewond geraakt. Het kind in de auto bleef ongedeerd.

De politie gaat ervan uit dat de man opzettelijk op de vrouw is ingereden en verdenkt hem van poging tot doodslag. Zijn auto is in beslag genomen.

Op Dumpert is een kort filmpje te zien van de aanrijding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!