Donyell Malen en Pablo Rosario op weg naar de uitgang bij PSV

23 juli 2021 om 06:26 • Aangepast 24 juli 2021 om 06:15
nl
Donyell Malen maakt op korte termijn de overstap van PSV naar het Duitse Borussia Dortmund. Betrouwbare bronnen bij de Eindhovense voetbalclub melden dat Dortmund zich officieel bij PSV heeft gemeld voor de spits en dat er beweging in de onderhandelingen zit. Naar verwachting komt de transfer snel rond.
Profielfoto van ANP
Geschreven door
ANP

Malen kwam vier seizoenen uit voor PSV. De international heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij de club. Afgelopen seizoen scoorde Malen negentien keer in de Eredivisie.

Een kleine dertig miljoen
Dortmund zou volgens Voetbal International een kleine 30 miljoen euro betalen voor Malen. Eerder ging het gerucht dat PSV tussen de 30 en 35 miljoen wilde vangen voor Malen. Dat zou Borussia te gortig hebben gevonden.

Trainer Roger Schmidt zei eerder al er niet meer vanuit te gaan dat Malen en Denzel Dumfries, die allebei een duidelijke vertrekwens uitspraken, na het EK nog zouden terugkeren in Eindhoven.

Pablo Rosario
Ook Pablo Rosario lijkt PSV te gaan verlaten. De middenvelder zou volgens het ED op weg zijn naar het Franse OGC Nice, de oude club van verdediger Olivier Boscagli. Nice contracteerde eerder deze zomer al AZ-aanvaller Calvin Stengs en huurde Justin Kluivert van AS Roma.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.