Arjo Kraak blikt terug op een jaar KRAAK: 'Hectiek was er genoeg'

23 juli 2021 om 15:51 • Aangepast 26 juli 2021 om 08:59
nl
De Omroep Brabant-talkshow KRAAK. heeft zondag haar laatste aflevering voor de zomerstop. Presentator Arjo Kraak houdt een bijzonder gevoel over aan het afgelopen seizoen. “We waren nog steeds in de greep van corona, wat betekent dat je als programma nóg relevanter kunt zijn."
Profielfoto van Mylêne Nieuwenstein
Geschreven door
Mylêne Nieuwenstein

"Het publiek had nog steeds veel behoefte aan informatie. Door deskundige gasten uit te nodigen, wilden we antwoord geven op de vragen van onze kijkers."

Arjo presenteert het programma al bijna vijf jaar en zit nooit verlegen om onderwerpen. "Zondag is een prachtige dag om eens rustig terug te kijken op de hectiek van de voorbije week. En hectiek was er ook het afgelopen seizoen genoeg.”

Dit seizoen sluit af met aflevering 206 met opnieuw drie gasten uit de Brabantse actualiteit. Een van hen is marathonloper Björn Koreman uit Geertruidenberg. Hij voldeed aan de olympische limiet, maar de Spelen beginnen dit weekeinde toch zonder hem. Zijn olympische droom spatte uiteen toen hij een winkeldief tegenhield en daarbij twee ribben brak. Koreman is er de man niet naar om te blijven hangen in negativiteit. Op naar Parijs 2024!

Ook te gast is Elke Vierveijzer uit Son en Breugel. Ze won de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario en treedt daarmee in de voetsporen van Theo Maassen, Marc-Marie Huijbrechts en Jochem Myjer. Ze is geen grappenmaker, maar raakt je recht in het hart met haar heldere stem en haar kleinkunstliedjes.

KRAAK. is zondag vanaf 12.00 uur op tv en online te zien. Na zondag is er korte zomerstop van zes weken. Op zondag 12 september is het programma terug voor het zesde seizoen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.