Jongen (11) uit Oss mishandeld door leeftijdsgenootje, politie zoekt dader

2 augustus 2021 om 21:28 • Aangepast 3 augustus 2021 om 21:28
nl
Wie kent deze jongen? Die vraag stellen de wijkagenten van de Osse wijk Ruwaard via Facebook. Als hij zich namelijk niet voor 12 augustus meldt, zal de politie camerabeelden delen waarop de jongen te zien is.
Profielfoto van Dtv Nieuws
Geschreven door

Dat meldt Dtv Nieuws. Een 11-jarige jongen werd dinsdagavond 6 juli mishandeld toen hij over de Euterpelaan in Oss fietste. Omstreeks zes uur trok een onbekende jongen van ongeveer dezelfde leeftijd aan de bagagedrager van het slachtoffer en vroeg of hij achterop mocht.

Toen de 11-jarige jongen aangaf dat hij dat niet wilde, werd hij mishandeld door de onbekende jongen. Of en welke verwondingen hij daarbij opliep, is niet bekend.

Camerabeelden
De wijkagenten Ruwaard hebben camerabeelden waarop de dader te zien is. Op sociale media vragen zij de ouders voor donderdag 12 augustus contact op te nemen met de politie voor een goed gesprek.

Als de politie na die datum geen contact heeft gehad met de jongen of zijn familie, dan zal er aangifte gedaan worden en worden de camerabeelden zonder blur op social media geplaatst voor herkenning.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!