Jongen (11) uit Oss mishandeld door leeftijdsgenootje, dader meldt zich - Omroep Brabant

Jongen (11) uit Oss mishandeld door leeftijdsgenootje, dader meldt zich

4 augustus om 08:56 • Aangepast 5 augustus om 08:51
Archieffoto: politie
Archieffoto: politie
Een minderjarige jongen die in juli een 11-jarige Ossenaar mishandelde, heeft zich na een oproep van de politie vrijwillig gemeld. De wijkagenten van de Ruwaard verzochten de dader zich voor 12 augustus te melden. Als dat niet zou gebeuren, zou de politie camerabeelden waarop de jongen te zien is, delen op sociale media.
Profielfoto van Dtv Nieuws
Geschreven door
Dtv Nieuws

Volgens Dtv Nieuws werd een 11-jarige jongen op dinsdagavond 6 juli mishandeld toen hij over de Euterpelaan in Oss fietste. Een onbekende jongen van ongeveer dezelfde leeftijd trok eind van de middag aan de bagagedrager van het slachtoffer en vroeg of hij achterop mocht. Toen de 11-jarige jongen aangaf dat hij dat niet wilde, werd hij volgens de politie mishandeld door de jongen. Of en welke verwondingen hij daarbij opliep, is niet bekend.

De wijkagenten van de Ruwaard hebben camerabeelden waarop de dader te zien is. Op sociale media vroegen zij de dader of zijn ouders om voor donderdag 12 augustus contact op te nemen met de politie voor een goed gesprek. Anders zouden zij die beelden plaatsen, waarbij de jongen ook herkenbaar in beeld zou komen. Dit is dus niet meer nodig, want de jongen meldde zich een dag na de oproep.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...