Slapend stel in auto opgepakt na 24 keer tanken zonder te betalen

4 augustus 2021 om 15:37 • Aangepast 5 augustus 2021 om 15:27
nl
Een vrouw en een man uit Polen zijn woensdagochtend aangehouden in Etten-Leur, omdat ze ervan worden verdacht dat ze 24 keer met hun auto hebben getankt zonder te betalen. Ze lagen te slapen in een auto die al enkele dagen op het Vincent van Goghplein stond. Uit registraties in politiecomputers bleek dat met deze wagen 24 maal illegaal de tank was volgegooid.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De verdachten zijn 28 en 32 jaar oud en werden rond half negen opgepakt. Nadat agenten hen wakker hadden gemaakt, vertelden ze in gebrekkig Engels dat ze dakloos waren. Het paspoort van de man lag volgens hem als onderpand bij een garage waar zijn autoband werd gerepareerd. Hij werd emotioneel en gaf direct toe dat hij enkele keren getankt had zonder te betalen.

De vrouw was, zo blijkt uit onderzoek, hierbij in elk geval één keer bij aanwezig. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om beide personen aan te houden. Ze zitten vast en kunnen nu in een cel verder gaan slapen.

De wagen waarin ze lagen was een blauwkleurige Chevrolet met een Pools kenteken. De recherche is een onderzoek begonnen en zal hierbij ook diverse camerabeelden bekijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!