Genieten van OG3NE met ‘Three Times a Lady’

5 augustus 2021 om 15:17 • Aangepast 13 augustus 2021 om 13:19
nl
In de theatertour ‘Three Times a Lady’ betoverden en verbaasden de drie Fijnaartse zussen van OG3NE voor de coronacrisis avond aan avond het publiek. De maar liefst 100 shows waren binnen no-time, tot op de laatste plaats uitverkocht en de reacties waren unaniem lovend. Kijkers van Omroep Brabant kunnen de show zondag de eigen huiskamer binnenhalen.
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Onder begeleiding van een live band deed het trio van 2017 tot 2019 een theatertour onder de naam 'Three Times a Lady'. Prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje komen voorbij.

Lisa, Amy en Shelley worden geroemd om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. OG3NE schreef in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen. Sinds hun deelname aan de populaire talentenjacht schrijven de muzikale zusjes uit Fijnaart hit na hit op hun naam.

Betoverend
2016 werd het jaar van de echte grote doorbraak in Nederland. In het programma ‘Beste Zangers’ lieten de zingende zussen Nederland wekelijks versteld staan van hun bijzondere samenzang. In 2017 vertegenwoordigden ze Nederland op het Eurovisiesongfestival en eindigden op de elfde plaats. En tijdens de coronamaanden wisten de dames met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren.

De show uit de theatertour die wordt uitgezonden, is opgenomen in het Circustheater in Scheveningen, nog voor de coronacrisis. Kijk zondag 15 augustus naar ‘OG3NE: Three Times a Lady’ vanaf 12 uur. De registratie wordt elk uur herhaald.

Omroep Brabant is op TV te vinden op Ziggo-kanaal 30 (buiten Brabant op kanaal 712) en KPN-kanaal 507.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.