Vaccinatie zonder afspraak nu ook mogelijk in Brabant

9 augustus 2021 om 13:17 • Aangepast 10 augustus 2021 om 12:45
nl
Mensen uit Noordoost- en Midden-Brabant kunnen vanaf 16 augustus een coronaprik krijgen zonder afspraak. De GGD Hart voor Brabant wil hiermee de vaccinatiegraad in zijn werkgebied verder vergroten.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De GGD zegt dat voor sommige mensen het maken van een afspraak een belemmering kan zijn voor een vaccinatie. Soms komen tijdstippen niet uit of vormt het online maken van een afspraak een belemmering. Een vrije inloop zou deze drempels wegnemen.

Het prikken zonder afspraak geldt niet voor mensen die al een afspraak hebben gepland. Voor deze mensen is al een vaccin gereserveerd, daarom moeten zij nog naar de afgesproken tijd en plaats.

Locaties en tijden
Van maandag 16 tot en met 23 augustus kunnen mensen tussen tien uur 's ochtends en drie uur 's middags bij acht locaties terecht voor hun eerste prik. Tot en met zondag 5 september kan er op dezelfde tijden op verschillende locaties zonder afspraak worden geprikt. Hier vind je de locaties, tijden, adressen en wat je mee moet nemen.

De GGD Hart van Brabant richt zich op alle inwoners van de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel Cuijk, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Den Bosch, Hilvarenbeek, Landerd, Loon op Zand, Maasdonk, Mill en Sint Hubert, Oisterwijk, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Tilburg, Uden, Veghel, Vught, Waalwijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.