Video

Twee vrouwen gewond na ruzie die uitmondt in steekpartij in Oud Gastel

22 augustus 2021 om 22:15 • Aangepast 23 augustus 2021 om 22:13
nl
Bij een steekpartij zondagavond aan de Koopmansstraat in Oud Gastel heeft een vrouw van 31 jaar snijwonden opgelopen. Ook een vrouw van vijftig jaar uit Halsteren raakte gewond, maar zij werd volgens de politie niet gestoken. Beide vrouwen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van de steekpartij ligt volgens de politie 'mogelijk in de relatiesfeer'.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

De politie ontving zondagavond rond negen uur een melding dat een vrouw gestoken zou zijn. Agenten die na die melding naar de Koopmansstraat gingen, stuitten daar in een huis op de 31-jarige vrouw met snijwonden. In een ander huis troffen ze de gewonde vrouw van vijftig aan. Zij werd volgens de politie niet gestoken, maar geslagen.

Rond halfdrie kreeg de politie een melding dat het opnieuw onrustig was aan de Koopmansstraat. Agenten die een kijkje namen, troffen er niets verdachts aan.

Geen aanhoudingen
De recherche doet onderzoek naar steekpartij. Er is nog niemand aangehouden, laat een woordvoerder van de politie maandagochtend weten.

Wat de relatie tussen dader en slachtoffers is, is niet duidelijk. Meer dan dat het gaat om bekenden van elkaar, zegt een woordvoerder van de politie niet. Of de vrouwen aangifte hebben gedaan, is nog niet duidelijk.

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!