Automobilist bekeurd omdat hij kind van twee op schoot heeft - Omroep Brabant

Automobilist bekeurd omdat hij kind van twee op schoot heeft

23 augustus 2021 om 12:05 • Aangepast 23 augustus 2021 om 14:36
nl
Een automobilist is bij een verkeerscontrole in Etten-Leur tegen de lamp gelopen terwijl hij achter het stuur zat met een kind van twee op schoot. Bij hem in de auto zaten nog twee jonge kinderen, laat de politie maandag weten. Zij droegen volgens de politie geen gordel. Dat laatste gold ook voor de bestuurder zelf.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

In totaal werden bij de mobiele verkeerscontrole zaterdag in Etten-Leur 22 bekeuringen uitgeschreven. Dit voor bijvoorbeeld het niet dragen van een gordel, te hard rijden of het parkeren op een oversteekplaats.

De automobilist die met de uk op schoot achter het stuur zat, spande in de woorden van de politie de kroon. De hoogte van zijn boete zal door de officier van justitie worden bepaald. De man werd gecontroleerd op de Spoorlaan.

92 waar 50 mag
Eerder, op zaterdag, hield de politie ook een controle op de Bredaseweg. Daar kreeg een automobilist een bekeuring voor te hard rijden. Hij reed met een snelheid van 92 kilometer per uur waar vijftig is toegestaan. Bij deze controle werden nog zeventien bekeuringen uitgedeeld. Dit ook voor onder meer snelheidsovertredingen en het rijden zonder gordel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.