Liveblog

Deadline day: PSV presenteert nieuwe spits Vinicíus

31 augustus 2021 om 15:21 • Aangepast 9 september 2021 om 10:21
nl
In dit liveblog volgden we dinsdag alle ontwikkelingen van de Brabantse voetbalclubs op de transfermarkt.
Profielfoto van Yannick Wezenbeek
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Transfermarkt open tot 00.00 uur
  • Mohamed Ihattaren via Juventus naar Sampdoria
  • Meerveld gaat van FC Den Bosch naar Willem II
  • Griekse spits voor Willem II
  • PSV haalt spits Carlos Vinicíus

Liveblog

00.05

Dit liveblog is afgesloten

00.00

Deadline verstreken

De transferdeadline is verstreken. Dat betekent niet dat er geen transfers meer bekend gemaakt gaan worden. Transfers die op het laatste moment rond zijn gekomen kunnen later vannacht worden gepresenteerd. Ook transfervrije spelers kunnen nog gewoon de overstap maken.

22.55

Willem II is klaar op de transfermarkt

In navolging van RKC en NAC is ook Willem II klaar op de transfermarkt. De Tilburgse club presenteerde vandaag Ringo Meerveld en Argyris Kampetsis. Het zijn de laatste transfers van deze transferperiode, met deze selectie moet trainer Fred Grim het tot januari gaan doen.

Ook TOP Oss is na de komst van Mathieu de Smet klaar met winkelen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
22.00

Willem II wederom op Griekse tour

Willem II verkocht deze transferperiode Vangelis Pavlidis aan AZ. De Griek was afgelopen seizoen clubtopscorer van de Tilburgers. Argyris Kampetsis hoopt zijn landgenoot achterna te gaan. De Griekse aanvaller wordt door Willem II gehuurd van Panathinaikos. De club heeft een optie tot koop bedongen.

Wachten op privacy instellingen...
21.45

Den Bosch doet weer zaken met KV Oostende

Preben Stiers is de volgende aanwinst van FC Den Bosch. De 20-jarige spits wordt gehuurd van KV Oostende. Het is de tweede huurling van KV Oostende voor de eerste divisie club. Eerder vanavond werd ook al Berte gepresenteerd van de Belgische club.

21.30

PSV bevestigt komst Vinicíus

Het hing al even in de lucht maar Carlos Vinicíus is officieel gepresenteerd door PSV. De spits van Benfica wordt voor twee seizoenen gehuurd. Daarnaast heeft de Eindhovense club ook een optie tot koop bedongen. De aanvaller moet PSV meer opties in de punt van de aanval geven. Nu had trainer Roger Schmidt eigenlijk alleen Eran Zahavi voor die positie.

Wachten op privacy instellingen...
21.30

TOP Oss haalt Belgische middenvelder

TOP Oss heeft de komst van Mathieu de Smet bekend gemaakt. De middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van SV Zulte Waregem. Technisch directeur Peter Bijvelds is gelukkig met de aanwinst: "Mathieu De Smet heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan op Eredivisieniveau in België. We denken dat hij speltechnisch, met zijn diepgang, technisch vermogen en zijn sterke instelling een meerwaarde kan zijn voor TOP Oss!"

21.20

Volgende aanwinst FC Den Bosch

Een mooie dag voor FC Den Bosch. Eerder vandaag werd de overname goedgekeurd en haalde het al twee spelers van Willem II. Daar komt nu een derde aanwinst bij. De club uit de eerste divisie maakt zojuist bekend dat Mohamed Berte voor één seizoen wordt gehuurd van KV Oostende. De 19-jarige aanvaller kan op beide vleugels uit de voeten.

Wachten op privacy instellingen...
21.15

NAC en RKC lijken klaar.

Bij zowel NAC als RKC klinken er geluiden dat er qua inkomende transfers niks meer gaat gebeuren. NAC had nog graag een spits willen aantrekken maar is daarin niet geslaagd. RKC is klaar na het aantrekken van doelman Teunckens. Nog een kleine drie uur tot de deadline voor de andere clubs.

19.36

Zuijderwijk en Ryan naar FC Den Bosch

Rick Zuijderwijk en Dylan Ryan maken van Willem II de overstap naar FC Den Bosch.

Wachten op privacy instellingen...

18.44 Willem II presenteert Meerveld
Ringo Meerveld gaat van FC Den Bosch naar Willem II. De Tilburgse club heeft hem dinsdagavond gepresenteerd. Meerveld heeft een contract getekend tot medio 2025.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
18.05

RKC Waalwijk voegt Jens Teunckens toe aan keepersgilde

De 23-jarige Jens Teunckens is op de laatste dag van de transferperiode toegevoegd aan de ploeg van RKC. De geboren Belg komt over van AEK Larnaca op Cyprus en heeft een contract getekend tot medio 2022.

17.35

Sam Lammers naar Bundesliga

Sam Lammers gaat aan de slag in Duitsland. De spits uit Goirle wordt voor één jaar gehuurd door Eintracht Frankfurt. Bij zijn huidige club Atalanta had de oud-spits van PSV geen zicht op speelminuten, daarom kiest hij voor een kans bij de Duitse subtopper.

Wachten op privacy instellingen...
17.10

Ihattaren uitgeleend aan Sampdoria

Twee uur na zijn presentatie bij Juventus is al bekend geworden dat Mohamed Ihattaren uitgeleend wordt aan Sampdoria. Het gaat om een uitleenbeurt van één jaar.

Wachten op privacy instellingen...
16.30

Haye geeft aan bij NAC te blijven

De supporters van NAC kunnen opgelucht ademhalen, Thom Haye heeft aangegeven in Breda te blijven. De sterkhouder van de Bredase club stond afgelopen zomer in de belangstelling van diverse clubs maar blijft NAC toch trouw.

Afgelopen vrijdag werd de middenvelder nog toegezongen door 12.000 supporters met de boodschap 'Haye moet blijven'. Die supporters krijgen nu hun zin. Verder is het bij NAC alleen nog afwachten of er nog een extra spits wordt gehaald.

Wachten op privacy instellingen...
15.05

PSV bevestigt vertrek Ihattaren

Mohamed Ihattaren verlaat definitief PSV. Het jeugdexponent maakt de overstap Juventus. De verwachting is dat de Europese grootmacht de aanvallende middenvelder gaat verhuren aan een andere club in de Serie A. Sampdoria lijkt de beste papieren te hebben, al zou ook Hellas Verona interesse hebben.

PSV spreekt in het persbericht van een samenwerking met pieken en dalen. "Door omstandigheden is er daarna niet uitgekomen wat er voetbaltechnisch bij Mo zeker in zit. Dat is ontzettend jammer, in de eerste plaats voor Mohamed zelf. We gunnen hem deze transfer en hopen dat hij erin slaagt zijn belofte in Italië in te lossen" , laat technisch directeur John de Jong weten.

Wachten op privacy instellingen...
14.45

Zesde huurling voor Helmond Sport

Helmond Sport huurt wederom een speler van KV Mechelen. Jossue Dolet komt voor één seizoen naar Helmond. De clubs hebben een samenwerkingsverband. De rechtsbuiten is al de zesde huurling van KV Mechelen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!