Fietsster (75) overleden na aanrijding met bestelbusje in Breda - Omroep Brabant

Fietsster (75) overleden na aanrijding met bestelbusje in Breda

21 september om 13:05 • Aangepast 22 september om 12:48
Bij een ongeluk op de Westerparklaan in Breda is dinsdag iets na twaalf uur een fietsster om het leven gekomen. De 75-jarige vrouw uit Etten-Leur werd op de oversteekplaats bij het Heilaarpark geschept door een bestelbusje. Hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Vanwege de ernst van het ongeluk landde een traumahelikopter in de buurt. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet duidelijk. Dit wordt door de politie onderzocht. De bestuurder van de bestelbus is meegenomen naar het bureau voor verhoor, zo laat de politie weten. Een standaard procedure in het geval van een dodelijk ongeluk.

Het was dinsdag niet de eerste keer dat het helemaal mis ging op deze plek. Reden voor de gemeente Breda om maatregelen te nemen op de bewuste oversteek. Een woordvoerder geeft dinsdagmiddag aan dat er een flitspaal moet komen en ook moet betere verlichting volgens haar zorgen voor een veiligere situatie.

Op de Westerparklaan gebeurde eerder dinsdag ook al een ongeluk. Een scooterrijder werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding met een auto. Dit ongeluk gebeurde op de kruising van de Westerparklaan met de Ettensebaan.

Hulp voor de fietsster mocht niet meer baten (foto: Perry Roovers / SQ Vision).
Hulp voor de fietsster mocht niet meer baten (foto: Perry Roovers / SQ Vision).
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.
Foto: Perry Roovers / SQ Vision.

LEES OOK:

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...