Jeugdvoetbalwedstrijd Boeimeer-TSC loopt uit de hand: 'Dan spoor je niet'

25 september 2021 om 13:19 • Aangepast 26 september 2021 om 13:03
nl
Een jeugdvoetballer van TSC uit Oosterhout is zaterdagochtend mishandeld door een speler van tegenstander BSV Boeimeer uit Breda. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd voor teams met spelers tot 15 jaar oud.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van BSV Boeimeer aan het Heksenwiel in Breda. Het ging mis na twaalf minuten in de tweede helft. Boeimeer stond op dat moment op een 8-1 voorsprong.

Door het lint
"De dader ging door het lint toen de scheidsrechter floot voor een overtreding", vertelt een ooggetuige. "Vervolgens gaf hij een tegenstander een klap in het gezicht."

De wedstrijd werd daarop gestaakt. Het slachtoffer is na de klap een halfuur in de dug-out verzorgd. Daarna is hij naar een ziekenhuis gebracht.

'Snap er niets van'
De ooggetuige snapt niets van de mishandeling. "Dan mág je na de coronaperiode eindelijk weer eens voetballen en dan doet hij zoiets...", verzucht de ooggetuige. "Dan spoor je niet."

De dader is korte tijd later aangehouden door de politie en gehoord. Daarna is hij vrijgelaten. "Maar hij is nog wel verdachte", benadrukt een woordvoerster. De officier van justitie bepaalt wat er met de jongen gaat gebeuren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!