Johan en Sander schitteren op de sexy Boerenkalender

4 oktober 2021 om 18:55
nl
Johan Knaap uit Meeuwen en Sander Hopmans uit Roosendaal staan op de Boeren Kalender 2022. Halfnaakt schitteren de Brabantse boeren erop en dat zorgt voor een hoop reacties. Helaas voor enthousiaste dames: het blijft bij de kalender want de mannen zien voorlopig niks in een deelname aan Boer Zoekt Vrouw.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door

Sander Hopmans uit Roosendaal had de Boerenkalenders al jaren hangen en heeft zichzelf daarom voor de grap opgegeven. Zijn vader heeft een boerderij waar hij af en toe helpt, want hij werkt officieel niet als boer. Voor de organisatie was het genoeg om hem toch een plekje op de kalender te gunnen.

Daar heeft de Roosendaler geen spijt van gekregen. "Ik had nooit verwacht dat ik gekozen werd", vertelt hij. "Het was een ontzettend leuke ervaring, want ik had nog nooit eerder iets met modellenwerk gedaan." Sander heeft de foto's zelf nog niet gezien, maar de reacties op zijn deelname zijn positief. "Iedereen vindt het super leuk en zegt dat zij het nooit zouden durven", vertelt hij.

"Ik ben niet boer genoeg voor Boer Zoekt Vrouw, denk ik."

Een deelname aan Boer Zoekt Vrouw zit er voor Sander niet in. "Ik ben nog vrijgezel, maar ik denk dat de programmamakers mij niet boer genoeg vinden door mijn andere baan", lacht hij. "Boer Zoekt Vrouw zou voor mij ook niet gelden, want ik ben van de mannen." De kalender waar hij zelf op staat komt bij de rest van de verzameling te hangen.

Johan Knaap uit Meeuwen staat ook op de sexy Boerenkalender. Voor hem is het ook als een grapje begonnen waarna zijn familie hem opgaf, maar Johan heeft ook een andere reden om uit de kleren te gaan op de kalender. "De sector heeft het erg zwaar gehad dus dit is ook een manier om meer zichtbaarheid aan de sector te geven", zegt hij.

"Je kan kritisch zijn op jezelf, maar ik hoef niet te klagen."

Het modellenwerk was ook voor hem nieuw. "Ik zie wel, dacht ik toen ik aankwam", vertelt hij. "Gelukkig was het stralend weer en ging het goed." Met het eindresultaat is Johan erg tevreden. "Je kan wel kritisch zijn op jezelf, maar ik hoef niet te klagen dus ik vind het er goed uitzien." Ook de reacties uit zijn omgeving liegen er niet om. "Ik kom van het platteland en daar is dit geen dagelijkse kost, maar iedereen is ontzettend positief", zegt hij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.