Billen en borsten op de oprit: pikant pompoen-tafereel trekt veel bekijks - Omroep Brabant

Billen en borsten op de oprit: pikant pompoen-tafereel trekt veel bekijks

5 oktober 2021 om 14:46 • Aangepast 5 oktober 2021 om 17:50
nl
Pompoenen met een eng gezichtje? Dat kan toch verrassender, zo moet het gezin Haagen in Baarle-Nassau gedacht hebben. Op hun oprit aan het Voske is een pikant tafereel verrezen: compleet met pompoenborsten en een oranje bouwvakkersdedecolleté.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Mevrouw Pompoen heeft bevallige rode lipjes, blauwe oogschaduw, lange wimpers, een zomerhoedje en vooral een niet te missen decolleté. Meneer Pompoen leunt voorover op een schop, met de pompoenbillen bloot.

Het opmerkelijke duo trekt de aandacht van wandelaars, fietsers, motorrijders en andere potentiële kopers. Automobilisten rijden er zelfs een blokje voor om. En gemeentewerkers leggen de kantenmaaier even opzij om een foto te maken.

Lea Haagen geeft tekst en uitleg: "Het is een idee van mijn dochter Inge. Er wordt regelmatig gestopt om een selfie te maken. Vorig jaar zijn we met één pop begonnen. Dit jaar is de vrouw erbij gekomen. Wie weet wat er de komende jaren nog bijkomt. Dat laat ik aan mijn dochter over."

Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.

"Het is allemaal begonnen met een paar pompoenen die we over hadden. Toen mijn dochter nog klein was vond ze het leuk om aan straat te zitten om de pompoenen te verkopen, zodat ze zakcentje kon bijverdienen", vertelt Lea over haar handelswaar. "Door de jaren heen zijn het steeds meer en grotere pompoenen geworden. Het is een uit de hand gelopen hobby. Dit jaar heb ik een paar honderd pompoenen kunnen oogsten, vorig jaar waren het er wel meer. Dit jaar was het te nat. Wat er na Halloween nog over is, gaat in de soep."

Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.
Foto: familie Haagen.
De pop van twee jaar geleden (Foto: familie Haagen.
De pop van twee jaar geleden (Foto: familie Haagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.