Video

Politie lost schoten bij aanhouding van verdachte steekpartij Albert Heijn

11 oktober 2021 om 14:05 • Aangepast 12 oktober 2021 om 14:00
nl
Voor de steekpartij maandagmiddag in de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in Eindhoven is een verdachte aangehouden. Het gaat om een 37-jarige man. Bij de aanhouding werden twee waarschuwingsschoten gelost. Bij de steekpartij raakten twee medewerkers van de winkel gewond.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De dader van de steekpartij die iets na halftwee gebeurde, vluchtte daarna de winkel uit. De politie ging direct met veel eenheden op zoek naar hem.

De medewerkers van de supermarkt die gewond raakten, spraken volgens de politie een winkeldief aan. Vervolgens ontstond er een worsteling met de man waarbij de medewerkers werden gestoken. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn niet-levensbedreigend gewond, liet een politiewoordvoerder snel na de steekpartij weten. Volgens een omstander is een van de medewerkers in de zij gestoken, de andere is in een arm geraakt.

Op de fiets gevlucht
De dader vluchtte op een fiets, zo bleek uit een Burgernetbericht dat werd verspreid. De politie waarschuwde daarin zelf geen actie te ondernemen wanneer je de man zou zien. Een getuige zag de verdachte in een parkeergarage waarop de politie actie ondernam.

Mensen die de steekpartij zagen gebeuren, medewerkers en klanten van de winkel, krijgen slachtofferhulp aangeboden wanneer ze daar behoefte aan hebben.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.