Liveblog

112-nieuws: automobiliste ramt bord op nieuwe rotonde

24 oktober 2021 om 06:30 • Aangepast 26 oktober 2021 om 11:00
nl
In dit liveblog las je het belangrijkste 112-nieuws van zondag in Brabant. De hele dag praatten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Traumaheli opgeroepen na harde val motorrijder in Baarle-Nassau.
  • Wandelaar aangereden in Molenschot.
  • Roekeloze Fransman aangehouden op A27.

Liveblog

22.45

Dit liveblog is afgesloten.

21.00

Beroving in Tilburg

In verband met de beroving van een vrouw op de Doctor Mollerstraat in Tilburg, wat gebeurde rond 19.15 uur, is de politie op zoek naar een witte man van 40 jaar met een baardje en donkere kleren. "Ziet u hem nu lopen bel dan 112, heeft u later informatie bel dan 0900-8844", meldt de politie op Twitter.

19.00

Automobiliste ramt bord op rotonde

Vanwege de laaghangende zon heeft een vrouwelijke automobiliste de nieuwe rotonde op de N397 tussen Valkenswaard en Westerhoven over het hoofd gezien. Daardoor reed ze recht de rotonde op en ramde ze een bord. De vrouw en haar kinderen bleven ongedeerd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
Foto: Rico Vogels/SQ Vision.
16.04

Vrouw fietst tegen auto in Volkel

Op de Zeelandsedijk in Volkel is een fietsster tegen een auto gereden en gevallen. Dat gebeurde toen ze wilde oversteken naar de Brabantstraat. De vrouw zou de auto over het hoofd hebben gezien en werd voor controle naar een ziekenhuis gebracht. De auto had krasschade aan de zijkant.

De schade aan de auto (Foto: Kevin Kanters/SQ Vision).
De schade aan de auto (Foto: Kevin Kanters/SQ Vision).
13.59

Verdachte en slachtoffer steekpartij waren halfzussen

De 21-jarige verdachte van de steekpartij in Den Bosch is de halfzus van het 20-jarige slachtoffer. Ze woonden in hetzelfde huis. Dat laat de politie weten. Het slachtoffer overleed zaterdagavond nadat ze werd neergestoken in een huis aan de Slagendreef. Ook een hond kreeg acht messteken te verduren. De hond is zaterdagnacht met spoed geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed, laat de dierenambulance weten.

Alles over de dodelijke steekpartij in Den Bosch lees je hier.

12.10

Motorrijder gaat onderuit in Baarle-Nassau

Een motorrijder is zondagochtend gewond geraakt op een zandpad in het verlengde van de Reth in Baarle Nassau. Hij ging hard onderuit. Vanwege de ernst van de situatie werd naast een ambulance en de brandweer ook een traumaheli opgeroepen. Die kwam naar de plaats van het ongeluk. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

De bestuurder van de motor is naar een ziekenhuis gebracht (foto: Jeroen Stuve/SAQ Vision).
De bestuurder van de motor is naar een ziekenhuis gebracht (foto: Jeroen Stuve/SAQ Vision).
11.51

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Breda

Een automobilist reed zondagochtend met zijn auto een lantaarnpaal omver langs het Peerdsbroek in Breda. Hij was de controle over het stuur kwijtgeraakt. De bestuurder kwam met de schrik vrij, evenals degene die als passagier in de auto zat. Zij zijn wel nagekeken door ambulancepersoneel.

De automobilist reed i n Breda een lantaarnpaal omver (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De automobilist reed i n Breda een lantaarnpaal omver (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
11.41

Fransman vast na vondst hasj in auto

Een 46-jarige Fransman is zaterdagavond aanhouden op de Lapdijk in Zevenbergschen Hoek. In zijn auto vonden agenten bijna honderd gram hasj. De drugs zijn in beslag genomen. De man is vastgezet voor verder onderzoek.

11.28

82-jarige man vermist

De politie deelt een foto van een 82-jarige man uit Putte. Hij is zaterdagmiddag voor het laatst gezien bij het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Sindsdien is hij vermist. De politie maakt zich ernstig zorgen over hem. Zondagochtend werd via Burgernet het verzoek gedaan uit te kijken naar de man. Mogelijk zou hij in een grijze Mitsubishi Space Star rijden met kenteken 54-PJ-NK. De man is te herkennen aan een zwartgrijze jas en bruine laarzen. Hij droeg ook een grijsblauwe pet.

10.24

Wandelaar aangereden in Molenschot

Een wandelaar is zondagochtend op de Broekstraat in Molenschot aangereden door een scooterrijder. Ze kwamen allebei ten val en zijn allebei naar een ziekenhuis gebracht. De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Mogelijk zag de scooterrijder de wandelaar niet vanwege de laagstaande zon, laat een correspondent weten.

Mogelijk speelde de laagstaande zon een rol bij de aanrijding op de Broekstraat in Molenschot (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
Mogelijk speelde de laagstaande zon een rol bij de aanrijding op de Broekstraat in Molenschot (foto: Jeroen Stuve/SQ Vision).
10.12

Container brandt uit in Breda

Aan de Chabotstraat in Breda is zondagochtend een huisvuilcontainer uitgebrand. Oplettende buurtbewoners zagen veel rook en waarschuwden de hulpdiensten. De brandweer was snel aanwezig en bluste het vuur.

De brandweer bluste de vuilcontainer in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
De brandweer bluste de vuilcontainer in Breda (foto: Perry Roovers/SQ Vision).
09.55

Autobrand Kaatsheuvel

Aan de Ringvaert in Kaatsheuvel ging zaterdagavond rond elf uur een auto in vlammen op. De politie meldt dat de auto in brand gestoken zou zijn. Mensen die rond dit tijdstip iets verdachts hebben gezien of die beelden hebben van een verdachte wordt gevraagd zich te melden.

09.48

Roekeloze Fransman aangehouden op A27

Een 31-jarige Fransman is zondagochtend vroeg aangehouden omdat hij roekeloos reed over de A27. Hij haalde snelheden van 200 kilometer per uur en haalde het andere verkeer rechts in. Hij leek volgens de politie onder invloed van drugs te zijn maar weigerde mee te werken aan een bloedproef. Agenten hebben zijn rijbewijs afgepakt en de man kreeg een flink proces-verbaal.

07.40

Auto zwaar beschadigd na ongeluk A16

Een auto is zondagochtend zwaar beschadigd geraakt bij een ongeluk op de A16 vlakbij Prinsenbeek. Wat er precies is gebeurd, is niet bekendgemaakt. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. Vanwege de impact is de bestuurster nagekeken door ambulancepersoneel.

Wachten op privacy instellingen...
05.36

Man vlucht tijdens politiecontrole in Vught

Een man is zaterdagnacht gewond geraakt na een politieachtervolging in Vught. De man zat in een auto die door agenten van de A2 werd geplukt en bij hotel Van der Valk in Vught werd gecontroleerd. In de auto ontdekten agenten drugs. Vervolgens zette deze man het op een lopen. Hij probeerde via de tuinen van huizen aan de Bosscheweg te vluchten, maar hij zou gestruikeld zijn. Vervolgens kon hij, net als de andere man die in de auto zat, worden aangehouden.

Beide mannen konden uiteindelijk worden aangehouden (foto: Bart Meesters).
Beide mannen konden uiteindelijk worden aangehouden (foto: Bart Meesters).
03.15

Gewonden na melding schietpartij Roosendaal

Twee mensen zijn zaterdagnacht gewond geraakt in Roosendaal. De politie werd rond drie uur gewaarschuwd dat er geschoten zou zijn op de Heulberg, maar de politie laat weten dat er geen aanwijzingen zijn dat er daadwerkelijk geschoten is.

03.00

Autobrand op parkeerplaats in Breda

Op een parkeerplaats aan het Hoogeind in Breda zijn zaterdagnacht vijf auto's door brand beschadigd. Een auto ging volledig in vlammen op. Doordat de tank van deze auto kapot ging, duurde het lang voordat de brandweer het sein brand meester kon geven. De vier andere auto's waren vlakbij deze auto geparkeerd. De politie onderzoekt hoe de brand kon ontstaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!