112-nieuws: twee gewonden bij steekpartij in Breda - Omroep Brabant
LIVEBLOG

112-nieuws: twee gewonden bij steekpartij in Breda

26 oktober om 06:30 • Aangepast 27 oktober om 10:23
Archieffoto.
Archieffoto.
In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws van dinsdag in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door
Redactie

De hoofdpunten:

  • Huizen in Goirle en Geldrop gesloten na drugsvondst.
  • Voorbijganger vindt lichaam vermiste man (82) in water bij Klundert.
  • Auto rijdt lantaarnpaal omver in Budel-Schoot, bestuurder is spoorloos.

Liveblog

21.10

Twee gewonden bij steekpartij in Breda

Op de Riethil in Breda was dinsdagavond rond kwart voor negen een steekpartij in een zorginstelling. Daarbij zijn twee mensen gewond geraakt. De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een derde persoon, een man, is aangehouden en is naar het politiecellencomplex in Breda gebracht. De politie hoort getuigen en heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.

18.05

Gewonde bij botsing met drie auto's op Tramsingel in Breda

Een vrouw is dinsdagavond gewond geraakt bij een botsing op de Tramsingel in Breda waarbij drie auto's waren betrokken. De bestuurster is door het ambulancepersoneel nagekeken. Het is niet duidelijk of ze mee naar het ziekenhuis is gegaan. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. Twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision)
Foto: Perry Roovers/SQ Vision)
Foto: Perry Roovers/SQ Vision)
Foto: Perry Roovers/SQ Vision)

17.55

Fietser gewond bij botsing met vrachtwagen in Uden

Een fietser is dinsdagmiddag in Uden gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen. Dat gebeurde in de Liessentstraat. De chauffeur zag bij het afslaan de fietser over het hoofd en raakte de fietser. De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Marco van den Broek (SQ Vision)
Foto: Marco van den Broek (SQ Vision)

Foto: Marco van den Broek (SQ Vision).
Foto: Marco van den Broek (SQ Vision).

16.55

Vertraging op A16 na ongeluk bij de Moerdijkburg

Wachten op privacy instellingen...
13.59

Verdachte dodelijke steekpartij Den Bosch blijft langer vast

De 21-jarige vrouw uit Den Bosch die ervan verdacht wordt dat ze haar 20-jarige halfzus heeft doodgestoken, blijft nog zeker twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris dinsdag bepaald. De verdachte streamde de steekpartij live op Instagram. Ze is opgenomen op een psychiatrische afdeling van de Penitentiaire Inrichting Zaanstad. Dinsdag wordt sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer.

LEES OOK: Vrouw (21) die is opgepakt voor doodsteken halfzus blijft langer vastzitten

12.44

Huis in Goirle gesloten na drugsvondst

Een huis aan de Waterput in Goirle is dinsdagochtend door burgemeester Mark van Stappershoef voor drie maanden gesloten. Hier werd begin september door de politie een werkende wietkwekerij, met twee kweektenten, zestien hennepplanten en ruim 200 gram gedroogde henneptoppen, en een grote hoeveelheid verboden middelen ontdekt.

11.58

Fietser valt hard op de grond na botsing met auto

Op de kruising tussen Laageinde en de Laageindse Stoep in Waalwijk is een ongeluk gebeurd tussen een fietser en een auto. De man op de fiets viel hard op de grond en zou volgens omstanders hebben gezegd dat hij veel pijn had. Hij is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.

Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
Foto: Iwan van Dun/SQ Vision
11.30

Gemeente sluit huis voor drie maanden na drugsvondst

Een huis aan de Waterpoort in Geldrop is voor drie maanden gesloten door de gemeente Geldrop-Mierlo. De politie had afgelopen augustus namelijk een grote hoeveelheid softdrugs gevonden in het huis. Het ging om 38 kilo hennep, 3 kilo hasj en zo'n 18.000 joints.

10.26

Auto rijdt lantaarnpaal omver, bestuurder nergens te bekennen

De brandweer werd maandagavond rond half twaalf opgeroepen vanwege een ongeluk op de Grootschoterweg in Budel-Schoot. Een auto was tegen een lantaarnpaal en boom gebotst. De klap was zo hard, dat de lantaarnpaal is verbogen. De koplampen van de auto en de stoeptegels lagen tientallen meters verderop.

Wachten op privacy instellingen...
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de bestuurder nergens meer te bekennen. Er is contact opgenomen met de eigenaar van de auto, maar het is volgens de politie nog niet duidelijk wie de auto tijdens het ongeluk bestuurde.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
10.23

Lichaam gevonden in Klundert

Een voorbijganger heeft dinsdagochtend rond half negen een lichaam gevonden in het water langs de Buitendijk O. in Klundert. Volgens de politie is dit het lichaam van de 82-jarige man die sinds zaterdagmiddag vermist is. Hij werd voor het laatst gezien bij het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De politie maakte zich ernstig zorgen over hem.

LEES OOK: Voorbijganger vindt lichaam van vermiste man (28) in water

00.40

Gasfles ontploft in bestelauto in Herpt

In het buitengebied van Herpt, in de gemeente Heusden, brandde maandagavond om halfelf spontaan een bestelauto uit. De bestuurder reed op de Veldweg toen die ineens vlammen zag. De brand ging gepaard met metershoge vlammen. Een gasfles die in de bestelauto lag ontplofte. "Het imperiaal en het dak van de brandende auto werden door de ontplofte gasfles van de auto geblazen en kwamen op het wegdek terecht", meldt een correspondent.

Wachten op privacy instellingen...
Het geraamte van de bestelauto (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
Het geraamte van de bestelauto (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
20.11

Auto belandt in de sloot langs de A67

Een automobilist op de A67 is maandagavond van de weg geraakt en in een sloot beland. Dat gebeurde in de buurt van Helenaveen. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken. Volgens de politie was hij mogelijk onder invloed.

17.26

Scooterrijder aangereden door vrachtwagenchauffeur in Bergeijk

Een jonge scooterrijder is maandag op een rotonde aan de Hoek in Bergeijk geschept door een vrachtwagenchauffeur. Die zou de scooterbestuurder over het hoofd hebben gezien. De man is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone
Wachten op privacy instellingen...