Fynn (6) bezorgt politie verloren pet, al vindt hij dat wel beetje spannend

30 oktober 2021 om 07:10 • Aangepast 9 april om 17:10
nl
Een beetje spannend vond hij het wel. De 6-jarige Fynn vond tijdens zijn vakantie een echte politiepet. Vrijdag kwam hij die terugbrengen bij de politie in Bergen op Zoom. Een van de agenten bleek die pet verloren te zijn.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Op Facebook wordt Fynn nogmaals bedankt voor het terugbrengen van de politiepet. "Ondanks dat je het spannend vond om langs te komen, vond ik je echt een heel stoere vent!", laat een van de agenten weten.

Bevorderd tot hulpagent
Als bedankje heeft de politie Fynn bevorderd tot echte hulpagent, met bijbehorende pet en goodies. "Fynn wil later ook bij ons komen werken, dus heb ik afgesproken dat we over twaalf jaar heel graag zijn sollicitatie zien verschijnen."

Ook juf Karlijn is trots op haar leerling en belooft de foto van stoere Fynn met de agent volgende week in haar klas te laten zien.

'Hij heeft wat te vertellen na de vakantie'
Een uitstekend idee, volgens de agent. "Dit is ook precies wat ik tegen Fynn zei. Hij heeft wat te vertellen als hij na de vakantie weer op school komt! Een mooi onderwerp om met onze jongste fans te bespreken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!