Helmond Sport verliest met 1-2 van Almere City FC

1 november 2021 om 22:27 • Aangepast 2 november 2021 om 19:41
Helmond Sport heeft in de eerste divisie de wedstrijd tegen Almere City FC verloren met 1-2. De wedstrijd werd maandagavond gespeeld in het in het SolarUnie Stadion.
Profielfoto van ANP
ANP

De Duitse aanvaller Jonas Arweiler maakte in de eerste twaalf minuten beide doelpunten van Almere City. Vervolgens bracht Jellert Van Landschoot de thuisploeg vlak voor rust terug in de wedstrijd. Maar in de tweede helft werd er niet meer gescoord.

In de slotfase werd de Belgische aanvaller Jossue Dolet bij Helmond nog weggestuurd met een rode kaart, wegens natrappen.

Het is voor het eerst sinds 17 september dat Helmond Sport een thuiswedstrijd verliest. Helmond Sport had ook vier competitiewedstrijden op rij niet verloren. De club staat na dertien speelronden inmiddels op de achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.