Feestweek voor Peter Gillis: nieuwe camping én biografie verschenen

2 november 2021 om 21:00
nl
Peter Gillis (59) heeft een nieuwe camping gekocht. De realityster en ondernemer heeft maandag via zijn Instagram bekendgemaakt dat hij vakantiepark Valkenburg heeft gekocht. Hij laat weten dat de koop niet zomaar uit de lucht kwam vallen.
Profielfoto van Thijs den Ouden
Geschreven door

Hij kocht maandag de camping Den Driesch in Valkenburg. Die nu verder gaat onder de naam Stadsresort Valkenburg. “Ik kwam de laatste jaren al op de camping met m'n Nicolleke. Gewoon af en toe een weekend of een midweek met de kamper.”

Waarom hij het terrein kocht? “Ten eerste is de ligging gewoon heel goed. De camping ligt boven op de Fluweelengrot, waar in de winter ook een kerstmarkt is. Daarnaast ben je met twee minuten lopen in hartje Valkenburg.”

"Ik vertel alles en laat zien dat ik geen dubbele agenda heb."

Daarnaast ziet de realityster ook nog veel mogelijkheden voor de camping. “Het bestemmingsplan laat het toe om daar in de toekomst luxe chaletjes te bouwen.”

Het is verder ook een leuke week voor Peter Gillis. Naast de nieuwe camping komt dinsdag namelijk ook zijn biografie Massa is Kassa uit. “Het is een open en eerlijk verhaal. Ik vertel alles en laat zien dat ik geen dubbele agenda heb.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.