Video

Luxe villa op de rand van dorp en stad te koop: 'Complete bar en zwembad'

6 november 2021 om 10:00 • Aangepast 8 november 2021 om 11:06
nl
Deze droomvilla in Bavel staat sinds deze week te koop op Funda. Met een zwembad, complete bar en zes luxe badkamers is dit een huis voor de rich and famous. Maar even binnenkijken kan nooit kwaad.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door

“De villa is een echte gezinswoning want het huis ligt op de rand van het dorp Bavel en de stad Breda”, vertelt makelaar Andrew van Liessum. Verder zijn er diverse basisscholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen in de buurt van de villa aan de Patrijzenlaar.

Landgoed Wolfslaar dat omringd is met een bos én het zwembad Wolfslaar liggen op vijf minuten fietsafstand. En je bent met de auto zo op de A27. “Ook de ruimte maakt het een huis voor gezinnen. Er zijn zes badkamers dus voor ieder gezinslid een”, lacht Van Liessum.

De toekomstige eigenaar moet wel een flinke portemonnee hebben, want het huis staat voor 2.395.000 euro te koop. Maar dan heb je ook wat. "De huidige eigenaren hebben twee jaar geleden nog alles laten schilderen en de badkamers laten renoveren", vertelt de makelaar.

Maar naast de zes badkamers met marmeren muren heeft de villa nog meer luxe te bieden. "Het huis heeft een wauw-factor. De villa is groot maar je hebt niet het gevoel dat je elkaar kwijtraakt", vindt hij.

De badkamers in de villa hebben marmeren muren (foto: Van Liessum Makelaars).
De badkamers in de villa hebben marmeren muren (foto: Van Liessum Makelaars).

Zo kun je goede feestjes geven in het ondergrondse gedeelte van het huis. Daar zit namelijk een bar met een complete muziekinstallatie. Wil je even relaxen na een feestje dat er hard aan toeging? Neem dan een duik in het grote zwembad dat zich ook in het souterrain van het huis bevindt. En dat is nog niet alles onder de grond, want er zit ook een wellnessruimte met sauna en stoomcabine.

De wellnessruimte zit in de ondergrondse ruimte van de villa (foto: Van Liessum Makelaars).
De wellnessruimte zit in de ondergrondse ruimte van de villa (foto: Van Liessum Makelaars).

“In de zomer kun je leven in de tuin”, vertelt de makelaar. “De tuin heeft veel zitgedeeltes. Onder de overkapping staat zowel een lange tafel waar je kan eten met vrienden als een lounge. En ook verder in de tuin zijn mooie zitplekjes.”

Er zijn veel zitgedeeltes in de tuin (foto: Van Liessum Makelaars).
Er zijn veel zitgedeeltes in de tuin (foto: Van Liessum Makelaars).

Zitplekken heb je ook genoeg in de riante woonkamer die tot in de kleinste accessoires is afgewerkt met een luxe uitstraling. Zo heb je een megatelevisie en nog een grotere hoekbank.

De woonkamer is luxe afgewerkt (foto: Van Liessum Makelaars).
De woonkamer is luxe afgewerkt (foto: Van Liessum Makelaars).

Het eten met vrienden kan worden voorbereid in de L-vormige keuken. “De keuken past echt bij het huis, maar er zijn nog uitbouwmogelijkheden zodat het een echte leefkeuken wordt”, denkt Van Liessum. “Die uitbouwmogelijkheden zijn ook interessant voor mensen die hun ouders in huis willen nemen zodat het echt een familiewoning wordt.”

Er is nog een uitbouw in de keuken mogelijk. (Foto: Van Liessum Makelaars)
Er is nog een uitbouw in de keuken mogelijk. (Foto: Van Liessum Makelaars)

De villa biedt dus een hoop luxe en daarom gaat het kopen van dit huis niet over één nacht ijs. “Bij zo’n huis moet je niet verwachten dat je 25 bezichtigingen hebt”, vertelt de makelaar. “Gegadigden komen heel serieus en gericht kijken naar een huis als dit.” Toch scoort het huis hoge ogen, want het is een halve dag 1700 keer online bekeken.

Lees hier eerdere verhalen over bijzondere huizen die te koop staan in Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!