Fietser klemgereden en in elkaar geschopt en geslagen

7 november 2021 om 11:38 • Aangepast 8 november 2021 om 11:11
nl
Een 23-jarige fietser is zaterdagavond in Tilburg klemgereden door een automobilist en vervolgens zwaar mishandeld. Dat gebeurde kort voor elf uur in de Renkumlaan. Het slachtoffer werd uit het niets neergeslagen. Liggend op de grond werd hij nog geschopt en geslagen tegen het hoofd.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De fietser reed zaterdagavond van de Renkumlaan in de richting van de Spaarnwoudelaan in de Reeshof in Tilburg. Net voor de kruising werd hij door een zwarte VW Polo gedwongen om te stoppen. Een van de drie inzittenden stapte uit en sloeg uit het niets de man uit Rijen neer.

Schoppen tegen hoofd
Op de grond werd hij onder meer nog geschopt tegen het hoofd. Volgens de politie was het maar goed dat de man een helm droeg, anders waren de verwondingen erger geweest. Het slachtoffer is op de huisartsenpost verzorgd aan zijn verwondingen. Door de mishandeling mist hij een voortand en had pijn in zijn gezicht.

De aanleiding van de mishandeling is niet bekend. De fietser kende de inzittenden van de auto niet.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. De drie verdachten reden in een zwarte VW Polo waarvan de verlichting van de kentekenplaat stuk was. De man die de fietser neersloeg droeg een okergele jas of trui.

Volgens een politiewoordvoerder is er nog niemand aangehouden. Ook hebben zich nog geen getuigen gemeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!