Weg weer vrij na ongelukken op A2 bij Eindhoven

9 november 2021 om 07:49 • Aangepast 10 november 2021 om 07:42
nl
Ongelukken op de A2 van Maastricht naar Eindhoven zorgden dinsdagochtend voor veel vertraging. Er stond een file tussen de afrit Budel en knooppunt Batadorp, de vertraging liep op het hoogtepunt, rond kwart voor acht, op tot anderhalf uur. Ook op de A67 vanuit Venlo stond je vast. Daar liep de vertraging tot aan knooppunt Leenderheide op tot een half uur.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Iets voor halfnegen begon de vertraging af te nemen. Rond die tijd moesten weggebruikers op de A2 nog wel rekening houden met zo'n dertig minuten vertraging tussen Budel en knooppunt Leenderheide. Na negen uur waren de files grotendeels opgelost.

Wachten op privacy instellingen...

Bij knooppunt Batadorp gebeurde eerst een ongeluk. Even later gebeurde er in de file die daardoor ontstond een tweede ongeluk bij knooppunt Leenderheide. De rechterrijstrook was daar dicht, waardoor ook het verkeer op de A67 vanuit Venlo vastliep.

Op de A2 tussen Weert-Noord en knooppunt Batadorp was de linkerrijstrook even dicht. Wat er precies is gebeurd en of er gewonden zijn, is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!