Jongen (16) mishandeld en beroofd door scooterrijders: één aanhouding - Omroep Brabant

Jongen (16) mishandeld en beroofd door scooterrijders: één aanhouding

10 november 2021 om 15:49 • Aangepast 11 november 2021 om 15:44
nl
De politie heeft een 16-jarige jongen uit Oss opgepakt. De politie verdenkt hem ervan in de nacht van 18 september een 16-jarige jongen uit Nistelrode te hebben mishandeld en beroofd. De jonge verdachte zou daarbij hulp hebben gehad van twee andere jongens.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

Het slachtoffer fietste die nacht samen met twee meisjes van Oss naar Heesch. Op de Nieuwe Hescheweg werden ze meerdere keren voorbijgereden door een scooter, waar drie jongens op zaten. Een van die jongens hield een stok vast, waarmee hij het slachtoffer steeds aantikte.

Toen de jongen en de twee meisjes bij de rotonde kwamen, stopte de scooter en hielden de drie jongens ze tegen. Het 16-jarige slachtoffer kreeg rake klappen en werd van zijn telefoon beroofd.

De politie benadrukt dat er nog steeds gezocht wordt naar de andere twee verdachten. “Slachtoffer en getuigen konden ons destijds vertellen dat de jongens reden op een mogelijk wat oudere scooter. Opvallend was natuurlijk dat het drietal samen op één scooter zat. Dat kan mensen zijn opgevallen", aldus de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.