Christel de Laat over een spannende week die voor haar goed afliep

12 november 2021 om 15:49 • Aangepast 22 november 2021 om 14:31
nl
Christel de Laat heeft de afgelopen maanden keihard aan haar derde avondvullende theatershow gewerkt. En toen kwamen de berichten over een nieuwe lockdown die mogelijk ook de theaters zou treffen. Christel wist niet waar ze het zoeken moest, maar uiteindelijk liep het voor de theaterwereld goed af. Ze vertelt zondag in KRAAK over haar nieuwe show, die zaterdag in Veghel in première gaat.
Profielfoto van Arjo Kraak
Geschreven door

'Hoe dan?!' Zo heet de nieuwe show van Christel. Zelf zegt ze over die voorstelling dat ze 'niemand spaart', ook zichzelf niet. Ze vertelt over 'de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken.'

Maar deze week vreesde een lelijke streep door de rekening. Deze week blikt ze in KRAAK terug op de opluchting na de persconferentie vrijdag, waaruit bleek dat de theaters toch niet dicht gaan. En nu maar hopen dat dat zo blijft, want Christel speelt de nieuwe show tot eind mei maar liefst honderd keer.

Verder zondag in KRAAK de inmiddels oud-voorzitter van het Sint Nicolaas Comité Tilburg Fernand Palmen. Hij was 25 jaar voorzitter, maar nu is hij afgetreden omdat hij als oud-longarts niet kan instemmen met het doorgaan van de intocht in Tilburg. En Bart Berden vertelt namens de Brabantse ziekenhuizen over de druk op de zorg door de toestroom van coronapatiënten en of hij denkt dat de maatregelen van het kabinet voldoende zijn om een zorgcrisis af te wenden.

De talkshow KRAAK wordt zondag om twaalf uur live uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna nog vaak herhaald. Ook is het programma online terug te kijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.