'Nuenense Elvis' overleden aan de gevolgen van corona

12 november 2021 om 16:09 • Aangepast 15 november 2021 om 10:33
nl
De 'Nuenense Elvis' Mark Elbers (52) is overleden aan de gevolgen van corona. Dat schrijft de band waarvan hij de leadzanger was, Calling Elvis Tribute, op Facebook.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

Mark is in zijn zangcarrière dicht in de buurt geweest van 'The King'. Hij trad in 2011 op met de vaste pianist van Elvis, Glen D Hardin, tijdens een Elvis-avond in Den Haag. Hardin was in de jaren zeventig de pianist in de band van 'The King'. Met de coverband, Calling Elvis Tribute, trad Mark geregeld op.

De zanger uit Nuenen werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen met corona. Op 5 november liet hij aan zijn trouwe volgers op Facebook weten dat dat 'een zware strijd was' terwijl 'het grote gevaar nog te wachten stond'. Daarop werd hij overspoeld met reacties van zijn fans die hem sterkte wensten.

Wachten op privacy instellingen...

Tot groot verdriet van zijn bandleden en fans is Mark aan het virus overleden. De band schrijft op Facebook: "Mark, wat gaan we jou missen, jouw ongelooflijk mooie stem, humor, fratsen maar vooral jouw goedheid. Je blijft voor altijd in ons hart en voor Peggy staan we klaar. We zijn er kapot van. Mark we love you en bedankt voor de mooie tijd samen."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!