Liveblog

112-nieuws: 40 vaten gevonden in Veldhoven • zware mishandeling in café

15 november 2021 om 06:00 • Aangepast 23 november 2021 om 11:07
nl
In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De hoofdpunten:

  • Gewonde man op straat Tilburg.
  • Auto brandt uit in Helmond.
  • Brand in huis Prinsenbeek.
  • Zware mishandeling in een café in Breda.

Liveblog

23.00

Liveblog gesloten

21.06

Inbraak in vrijstaand huis in Boxmeer

Afgelopen zaterdag werd er ingebroken in een vrijstaand huis aan de Kloosterstraat in Vierlingsbeek. De inbrekers kwamen via de achterzijde binnen door een raam te forceren. De politie Boxmeer roept getuigen via Twitter op om zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...
16.15

Twee lichtgewonden bij botsing in Chaam

Twee mensen zijn lichtgewond geraakt bij een botsing in Chaam maandagmiddag. Het ongeluk gebeurde rond halfvier aan de Bredaseweg. In de ambulance werden twee personen nagekeken. Volgens een getuige hoefde niemand naar het ziekenhuis. Door het ongeluk ontstond er korte tijd file tussen Ulvenhout en Chaam.

foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
foto: Jeroen Stuve/SQ Vision Mediaprodukties
15.33

Man opgepakt met geld en drugs in Etten-Leur

De politie heeft maandagmiddag een man met geld en drugs aangehouden op het Vincent van Goghplein Etten-Leur. De 22-jarige Bredanaar viel tijdens een controle door de mand. In zijn auto en kleding werden 23 ponypacks met cocaïne en 610 euro aan contant geld aangetroffen. Ook lagen in de auto drie gasflessen en lege ballonnen.

De politie kwam de man op het spoor na meldingen uit de buurt. De man had bovendien wel erg harde muziek aanstaan.

15.26

40 lege vaten gevonden in Veldhoven

40 lege vaten zijn maandagmiddag gevonden in een sloot aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven. Deze sloot ligt naast de provinciale weg N2.
Ze zijn rond drie uur gevonden. In de vaten heeft volgens het etiket fosforzuur gezeten.

14.08

Zware mishandeling in café

In café Peddels in Breda is vorige maand iemand zwaargewond aan zijn oog geraakt toen met een glas werd gegooid. De dader is nog niet gevonden. Om die reden vraagt de politie via Facebook aandacht voor de mishandeling. De mishandeling gebeurde op dinsdagavond 5 oktober rond halftwaalf.

12.40

Woningbrand in Prinsenbeek

In een huis aan de Straatweide in Prinsenbeek heeft brand gewoed. Vooral de benedenverdieping liep flinke schade op. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voorlopig is het huis niet bewoonbaar.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
11.28

Spoorproblemen Breda-Tilburg opgelost

De problemen op het spoor tussen Breda en Tilburg zijn opgelost. Er waren maandagochtend een paar uur problemen vanwege een kapot spoor. Om die reden was er minder treinverkeer mogelijk.

11.03

Stratenmaker aangereden

Een stratenmaker is aangereden door een motorcrosser. Dit gebeurde op de Rechtsestraat in Odiliapeel. De stratenmaker raakte gewond.

10.31

Vijf arrestaties na dodelijke schietpartij

Er zijn vijf mensen opgepakt na de dodelijke schietpartij aan de Nieuwe Inslag in Breda zondagavond. Het slachtoffer is een 52-jarige man, zonder vaste woon-of verblijfplaats. Na de schietpartij arresteerde de politie drie vrouwen en twee mannen. Het gaat om een 62-jarige vrouw uit Breda, een 32-jarige vrouw uit Oirschot en een vrouw (42) uit Den Haag. Beide aangehouden mannen (37 en 64) komen uit Breda.

LEES OOK: Man (52) doodgeschoten bij woonwagenkamp: vijf mensen opgepakt

09.31

Auto rijdt lantaarnpaal omver

Een auto is op de Moskesweg in Breda van de weg geraakt. Vervolgens ramde de auto een lantaarnpaal. In de auto zaten een vrouw en kind. De bestuurster is door ambulancepersoneel nagekeken. Ze kon hierna weer verder. Het kind kwam ook met de schrik vrij.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
09.28

Hardleerse automobilist

Een 29-jarige automobilist is zondag voor de zevende keer in twee jaar tijd bekeurd omdat hij zijn telefoon vasthield tijdens het rijden. Dit keer ging het mis op de A50 bij knooppunt Ekkersweijer. In totaal heeft het deze automobilist zo'n 1800 euro gekost.

09.18

Minder treinen tussen Breda en Tilburg

Tot zeker 11.30 uur rijden er minder treinen tussen Breda en Tilburg. Aanleiding is een kapot spoor.

07.57

Gewonde man op straat in Tilburg

Op de Edisonlaan in Tilburg liep rond halfacht een gewonde man rond. Aanvankelijk hield de politie rekening met een steekpartij, maar al snel bleek dat dit niet het geval was. Om die reden wordt geen verder onderzoek gedaan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Toby de Kort/SQ Vision
Foto: Toby de Kort/SQ Vision
02.01

Auto brandt uit in Helmond

Aan de Uithoornseweg in Helmond is zondagavond een auto uitgebrand. Buurtbewoners hoorden een harde knal en toen ze gingen kijken, zagen ze de geparkeerde auto in lichterlaaie staan. De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. Het vuur is geblust en de auto wordt getakeld.

Hoe de autobrand in Helmond kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Walter van Bussel/SQ Vision).
Hoe de autobrand in Helmond kon ontstaan, wordt onderzocht (foto: Walter van Bussel/SQ Vision).
01.00

Treinverkeer Boxtel-Vught hervat

Het treinverkeer tussen Boxtel en Vught is zondagnacht hervat. Het treinverkeer tussen deze twee gemeenten lag stil sinds tien uur zondagavond. Toen vond er een aanrijding plaats op het spoor, ter hoogte van de Laagstraat in Vught. Vervolgens werden er bussen ingezet.

23.49

Autobrand in Den Bosch

In Den Bosch is zondagavond een auto in vlammen opgegaan aan de Boschmeersingel, in de wijk Kruiskamp. Toen de brandweer aankwam, stond de auto al volledig in brand. Het vuur werd snel geblust, maar van de auto bleef weinig over. Volgens een correspondent zou eind augustus ook al de voorruit van deze auto vernield zijn.

Van de auto aan de Boschmeersingel in Den Bosch bleef weinig over (foto: Bart Meesters).
Van de auto aan de Boschmeersingel in Den Bosch bleef weinig over (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!