Man (24) van fiets getrapt en beroofd in Berkel-Enschot - Omroep Brabant

Man (24) van fiets getrapt en beroofd in Berkel-Enschot

19 november 2021 om 16:26 • Aangepast 22 november 2021 om 09:34
nl
Een 24-jarige man is donderdagavond op de Spoordijk in Berkel-Enschot van zijn fiets getrapt en beroofd door twee mannen. Het slachtoffer raakte volgens de politie niet gewond.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

De straatroof gebeurde rond halftien ’s avonds. Het slachtoffer uit Oisterwijk werd ineens van zijn fiets getrapt, waarna de daders aanvankelijk doorfietsten. Ze draaiden toch weer om en pakten zijn spullen af. Toen er vervolgens iemand op een brommer langs kwam, gingen de daders er met de spullen van het slachtoffer ervandoor.

Daders droegen zwarte jacks
De daders zijn niet gepakt, daarom is er door de politie een signalement verspreid. Het gaat om twee mannen van 1,75 en 1,90 meter lang. De langste dader droeg een zwart jack en had een capuchon en donker mondkapje op.

De andere man is licht getint, vermoedelijk rond de achttien jaar oud en heeft zwart haar. Het haar is bovenop lang, gekruld en naar voren gekamd. Hij droeg een zwart jack.

Camerabeelden
De politie vraagt mensen die in de omgeving wonen en camera’s hebben hangen om de beelden te bekijken, om zo te zien of er mensen voorbij zijn gekomen die voldoen aan het signalement.

“Wellicht hebben de daders daar al eerder rondgehangen. Of heeft u tijdens het uitlaten van de hond twee personen gezien die voldoen aan dit signalement en gezien welke richting zij opreden. Dan horen wij dat graag”, laat de politie weten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.