Urenlang problemen op A2 na botsing vijf auto's op A2 richting Utrecht - Omroep Brabant

Urenlang problemen op A2 na botsing vijf auto's op A2 richting Utrecht

25 november om 08:26 • Aangepast 26 november om 08:23
File (archieffoto: Omroep Brabant).
File (archieffoto: Omroep Brabant).
Ruim twee uur lang waren er donderdagochtend problemen op de A2 van Den Bosch richting Utrecht. Die problemen werden veroorzaakt door een ongeluk bij Waardenburg. Daar botsten rond acht uur vijf auto's op elkaar. Twee rijstroken werden daarop afgesloten.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Door de afsluiting van de rijstroken ontstond een kilometerslange file vanaf Rosmalen. De file was rond kwart over negen twaalf kilometer lang. De ANWB waarschuwde voor meer dan twee uur vertraging. Verkeer kreeg het advies om te rijden via Gorinchem en de A59 en de A27 te nemen. Om halftien donderdagochtend werd de weg weer vrijgegeven.

Eerder op de ochtend waren er ook al grote problemen op de A2 van Utrecht naar Den Bosch. Rond zes uur schaarde een auto met aanhanger bij Zaltbommel. Ook daar gingen twee rijstroken dicht, wat ruim een uur vertraging opleverde. Die rijstroken werden rond acht uur donderdagochtend alweer vrijgegeven.

Maandag ook al raak
Het is deze week sowieso vaak raak op de A2. Maandag waren er ook al urenlang problemen op de weg. Toen kantelde op de A2 van Den Bosch naar Utrecht een vrachtwagen die kippen vervoerde en brandde op de A2 van Utrecht naar Den Bosch een vrachtwagen uit.

LEES OOK: Urenlang problemen op A2, nadat vrachtwagen kantelt en een truck uitbrandt

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...